Web Analytics Made Easy - Statcounter

تلاش رئیس جمهور آمریکا برای جلوگیری از رای‌گیری پستی در این کشور، نگرانی‌ها از تلاش برای تقلب در ایالات متحده را بالا برده است.

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ در حالی که کمتر از ۸۰ روز به انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا باقی نمانده که نگرانی‌ها در مورد آینده دموکراسی در این کشور بالا گرفته و بسیاری ادامه ریاست جمهوری دونالد ترامپ را نه ‌تنها تهدیدی برای ساختار سیاسی ایالات متحده می‌دانند، بلکه از احتمال فرو رفتن این کشور در دامان فاشیسم سخن می‌گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو است که حزب دموکرات تمامی ظرفیت‌های خود برای شکست دونالد ترامپ در انتخابات سوم نوامبر (۱۳ آبان) بسیج کرده است تا رئیس جمهور توئیت باز را از اتاق بیضی کاخ سفید بیرون بیاندازد.
البته تلاش برای شکست ترامپ منحصر به حزب دموکرات نبوده و برخی از اعضای حزب جمهوری‌خواه نیز در تلاش هستند تا ائتلافی علیه وی ایجاد کنند تا آمریکا را از پدیده ترامپیسم نجات دهند. از همین رو بود که برخی از مقامات دولت جورج دبیلیو بوش، رئیس جمهور اسبق آمریکا یک کمپین انتخاباتی در درون حزب جمهوری‌خواه برای شکست ترامپ و حفاظت از دموکراسی ایالات متحده تشکیل داده‌اند تا تلاش‌ها برای شکست رئیس جمهور فعلی ایالات متحده را به یک تلاش فراحزبی تبدیل کنند.
کرونا بلای جان ترامپ
شیوع ویروس کرونا در آمریکا تا کنون بیش از ۱۶۹ هزار نفر را به کام مرگ فرستاده و از این حیث، ایالات متحده را به‌عنوان بزرگ‌ترین قتلگاه این ویروس در جهان تبدیل کرده است. از همین رو مدیریت اشتباه ترامپ در کنترل و مبارزه با کرونا سبب شده است تا انتقادات شدیدی از کاخ سفید و توانایی شخص رئیس جمهور در اداره کشور در شرایط بحرانی مطرح شود.
در کنار انتقادات از عدم مدیریت صحیح در مبارزه با کرونا توسط کاخ سفید، وضعیت بد اقتصادی در آمریکا سبب شده است که ترامپ در آستانه انتخابات دیگر هیچ دستاوردی نداشته باشد که با تکیه بر آن به جلب آرای مردم بپردازد. در حال حاضر بیش از ۳۰ میلیون نفر در آمریکا شغل خود را از دست داده‌اند و بر اساس آمار، از هر چهار آمریکایی، یک نفر توان پرداخت قبض‌های خود را ندارد. در کنار این موضوع، افزایش بدهی‌های آمریکا، توقف رشد اقتصادی، ورشکستی برهی صنایع و چاپ پول بدون پشتوانه سبب شده است که امید‌های ترامپ برای ماندن در کاخ سفید کم رنگ شود.  
از همین رو است که دونالد ترامپ به هر دری می‌زند که ریاست جمهوری خود را تداوم بخشد. یک روز چک‌های کمک‌های مالی دولت فدرال به مردم را با نام خود امضا می‌کند، یک روز نیز از احتمال به تعویق افتادن انتخابات صحبت می‌کند و حالا به انتخابات پستی حمله می‌کند.
آنچه مهم است و باید به آن توجه داشت، این است که انتخابات در آمریکا برخلاف بسیاری از کشور‌ها که در روز تعطیل برگزار می‌شود تا مشارکت مردم گسترده بوده و کسانی که می‌خواهند در انتخابات شرکت کنند، احتیاج به مرخصی نداشته باشند، در اولین سه‌شنبه از ماه نوامبر برگزار می‌شود و همین موضوع سبب می‌شود تا بسیاری از مردم که تمایل به رای دادن دارند، رای خود را به صورت پستی ارسال کنند.
سیستم پستی به نفع دموکرات‌ها می‌آید
با توجه به اینکه بر اساس نظرسنجی‌ها بسیاری از مردم که مخالف ترامپ هستند، از روش ارسال پستی رای استفاده خواهند کرد، حالا کاخ سفید تمرکز خود را روی حذف این شیوه رای‌گیری و یا ایجاد اخلال در این روند گذاشته است. ترامپ نیز که از چند ماه پیش بار‌ها با حمله به رای گیری پستی، آن را عاملی برای تقلب در انتخابات به سود دموکرات‌ها قلمداد کرده بود، حالا تلاش می‌کند تا با کاهش بودجه پست فدرال و جمع آوری صندوق‌های پستی، از شکست بگریزد.
همچنین شیوع کرونا در جهان و همچنین متعاقب آن در آمریکا، شبب شده است که برخی معتقد باشند که شرکت در رای گیری پستی سال جاری نسبت به دور گذشته، افزایش ۵۰ درصدی داشته باشد و حزب دموکرات معتقد است که این افزایش، به سود آن‌ها و به ضرر ترامپ خواهد بود.  
به همین منظور ترامپ تلاش دارد تا از تمامی ظرفیت‌های قانونی خود برای کاهش استفاده از رای‌گیری پستی استفاده کند. یکی از این ظرفیت‌ها، کاهش بودجه‌های پستی بوده که وی اخیرا به منظور مبارزه با کرونا مطرح کرده است. ترامپ گفت که بودجه رای‌گیری پستی را به مبارزه با بیماری کرونا اختصاص خواهد داد. به همین منظور خدمات پستی ایالات‌متحده روز جمعه در بیانیه‌ای هشدار داد که با این وضعیت نمی‌تواند آرای مردم را به موقع تحویل دهد. همچنین شیوع کرونا و قوانین دست و پاگیری که اخیرا تصویب شده، مزید بر علت شده است تا این شرکت در رساندن آرای مردم در مهلت قانونی ابراز ناتوانی کند. افزون بر این رئیس‌جمهور آمریکا جلوی طرح دموکرات‌ها برای ارائه بودجه اضافی به اداره پست این کشور را گرفته است.
بدین ترتیب تعداد زیادی از مردم آمریکا قادر به شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر نخواهند بود. دموکرات‌ها ترامپ را متهم می‌کنند از مسیر قطع بودجه برای خدمات انتخاباتی پستی به دنبال پیروزی خود است و قصد دارد رای دادن برای مردم آمریکا را سخت‌تر کند. ترامپ هم پیش‌تر گفته بود اگر در مورد خدمات پستی با دموکرات‌ها به توافق برسد، طرح کمک به اداره پست آمریکا را وتو نخواهد کرد. اما برای وی رای‌گیری پستی همچنان خط قرمز محسوب می‌شود.
صف آرایی کنگره و کاخ سفید برای نجات دموکراسی در آمریکا
نانسی پلوسی و چاک شومر، رهبران دموکرات‌ها در کنگره عصر روز جمعه در پی اظهارات رئیس‌جمهور امریکا علیه رای‌گیری پستی، با صدور بیانیه‌ای ترامپ را متهم به استفاده از «تاکتیک‌های خرابکارانه» برای تغییر نتیجه انتخابات کردند.
در این بیانیه آمده است: «در دوره شیوع کرونا مردم دارو‌های خود را از طریق پست دریافت می‌کنند، کارگران چک‌های‌شان را در خانه تحویل می‌گیرند و برگه‌های رای برای سلامت مردم در خانه به آن‌ها تحویل می‌شود. با این وجود رییس‌جمهور جمهوری‌خواه علیه این خدمات موضع می‌گیرد.» در بیانیه دموکرات‌ها همچنین عنوان شده که برخی مدیران در اداره پست نیز در همکاری با ترامپ اقدام به ایجاد اختلال در روند این اداره کرده‌اند که نوعی خرابکاری به حساب می‌آید.  
واکنش اداره پست به تنش‌های اخیر میان کنگره و دولت نیز بر نگرانی‌های موجود درخصوص سرنوشت انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ افزود. اداره پست امریکا در نامه‌ای به فرمانداران۴۶ ایالت نوشت که نمی‌تواند تضمین کند که آرای پستی شهروندان به‌موقع برای شمارش در سوم نوامبر تحویل داده شود.
روزنامه گاردین در همین رابطه در گزارشی نوشت: این اتفاق تاثیری جدی بر رقابت‌ها به ویژه در ایالت‌هایی که به «میدان نبرد» معروف هستند، خواهد داشت. یکی از ایالت‌هایی که نامه اداره پست را دریافت کرده و به فرماندار آن اعلام شده که عملا امکان جمع‌آوری آرای پستی در زمان مقرر وجود ندارد، ایالت پنسیلوانیا است. ترامپ در سال ۲۰۱۶ توانسته بود با اختلافی کمتر از یک درصد آرای الکترال این ایالت را از آن خود کند. این بار، اما شرایط به کلی متفاوت است و نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که بایدن می‌تواند در این ایالت ترامپ را به‌طور جدی به چالش بکشد؛ چالشی که در کنار افزایش مشارکت، شکست ترامپ را محتمل‌تر خواهد کرد.
دادستان کل ایالت پنسیلوانیای امریکا در گفتگو با شبکه «سی‌ان ان» در این باره تاکید کرد: رییس‌جمهور امریکا تلاش دارد با ممانعت از رای دادن از طریق پُست، دموکرات‌ها و رنگین‌پوستان امریکایی را از حق رای قانونی‌شان محروم سازد تا خودش در انتخابات ریاست‌جمهوری امسال به پیروزی برسد. شهروندان پنسیلوانیایی عمیقا نگران و ناراحت هستند. من فکر می‌کنم، مردم در بخش‌های روستایی ایالت ما بیشتر نگران باشند که اداره پست نتواند آرای آن‌ها را به‌موقع برساند. همچنین ۸۰۰ هزار کهنه سربازی که ما در این ایالت داریم به شدت نگرانِ این موضوع هستند. آن‌ها می‌خواهند اطمینان حاصل کنند که رای‌شان از طریق اداره پست به‌موقع برسد و حتما شمارش شود. به نظر من، تمام اهالی پنسیلوانیا (نه فقط کسانی که من به آن‌ها اشاره کردم) نگران هستند و می‌خواهند رای‌شان ایمن و حفاظت شده باشد. همه می‌خواهند رایی را که -چه حضوری، چه از طریق پُست- می‌دهند، حتما شمارش شود.
کارن بس، عضو مجلس نمایندگان امریکا این اقدام ترامپ را «تلاش برای جلوگیری از رای دادن شهروندان» خوانده و باراک اوباما رئیس‌جمهور سابق ایالات‌متحده نیز در بیانیه‌ای از قانونگذاران و شهروندان امریکایی خواست تا برای محافظت از صحت انتخابات، اقدامات لازم را انجام دهند. او همچنین خواستار این شد که رای‌دهندگان امریکایی که می‌خواهند از طریق سیستم پستی، در انتخابات شرکت کنند، خیلی زود رای خود را به صندوق بیندازند تا بهانه‌ای برای دولت و اداره پست وجود نداشته باشد.  
همه چیز به ضرر ترامپ تمام می‌شود
هرچند ترامپ تلاش می‌کند تا با حذف رای‌گیری پستی و یا ایجاد اخلال در آن، شانس پیروزی خود را در انتخابات بیشتر کند؛ ولی اقدام او سبب شه است تا بزرگ‌ترین اتحادیه پستی امریکا که تعداد زیادی از کارکنان اداره پست امریکا در آن عضویت دارند، اعلام کند که در پی اتخاذ سیاست‌های مخرب از سوی رئیس‌جمهور و همچنین تهدید‌هایی که ترامپ علیه اداره پست مطرح کرده که مستقیما معیشت کارگران را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد، این اتحادیه رسما حمایت خود را از جو بایدن، کاندیدای دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام می‌کند.
روزنامه واشنگتن‌پست نیز در گزارشی اقدام ترامپ در اعلام جنگ به نظام پستی آمریکا را یک هدیه به کمپین دموکرات‌ها و باید می‌داند که سبب می‌شود میزان نارضایتی از رئیس جمهور ایالات متحده بالا رفته و سبد رای کاندیدای دموکرات‌ها را بالا ببرد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: امریکا برجام دموکرات جمهوری خواه انتخابات ترامپ بایدن اوباما انتخابات ریاست جمهوری رای گیری پستی ایالات متحده رئیس جمهور دموکرات ها همین رو اداره پست برای شکست رای دادن کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۲۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دموکراسی دروغین آمریکا و برخورد‌های دوگانه

هر چه زمان می‌گذرد، ماهیت دموکراسی دروغین کاخ سفید برای شهروندان آمریکایی و افکار عمومی جهان آشکارتر شده و مشخص می‌شود آنچه تاکنون در بسته پر زرق و برق «دموکراسی» و «حقوق بشر» در بستر «نظام لیبرالیستی» عرضه شده، دروغی بیش نبوده است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، حسن رشوند در یادداشتی نوشت:‌ هر چه زمان می‌گذرد، ماهیت دموکراسی دروغین کاخ سفید برای شهروندان آمریکایی و افکار عمومی جهان آشکارتر می‌شود و تازه مردم آمریکا و ملت‌های جهان متوجه می‌شوند آنچه تاکنون در بسته پر زرق و برق «دموکراسی» و «حقوق بشر» در بستر «نظام لیبرالیستی» به آن‌ها عرضه شده، دروغی بیش نبوده است. 

این روز‌ها جامعه دانشگاهی امریکا با التهابات شدیدی مواجه است آن هم نه برای نیاز‌های مادی یا ضعف در بخش‌هایی از نظام آموزشی، بلکه برای موضوعی که مقامات امریکایی از گذشته تاکنون به دروغ، خود را مدافع سرسخت آن می‌دانند و آن یدک کشیدن عنوان آزادی و حقوق بشر برای نظامی است که تجربه 250 ساله حکمرانی درکاخ سفید مملو از ظلم و تعدی به حقوق انسان‌ها در همین بستر دروغین آزادی از نوع امریکایی آن بوده است. 

چند روزی است که دانشگاه‌های امریکا صحنه تظاهرات گسترده دانشجویان و اساتید در حمایت از مردم مظلوم غزه و اعتراض به ارتکاب جنایات جنگی اسرائیل علیه فلسطینی‌ها است و همزمان پلیس و مقامات ایالتی در اقداماتی هماهنگ، تلاش می‌کنند با دستگیری‌های گسترده و تهدید به اخراج دانشجویان کمپ‌های تحصن دانشجویان را در دانشگاه‌هایی، چون تگزاس، کلمبیا و کالیفرنیا برچینند و با بیش از 25 دانشگاه بزرگ این کشور برخورد پلیسی از نوع خشن داشته باشند. 

نباید از این نکته غافل بود که محیط‌های علمی در امریکا در چنبره دستگاه‌های نظامی و امنیتی است و همان‌گونه که برخی تحصیلکردگان این دانشگاه‌ها گفته‌اند نمی‌توان این مراکز را صرفاً محیط‌های علمی دانست و طبیعی است وقتی محیطی با کارکرد چند منظوره فعالیت می‌کند، هرنوع اعتراض اجتماعی یا سیاسی زیر ذره بین نهاد‌های امنیتی- نظامی قرار می‌گیرد و پلیس با مشاهده اتفاقی یا اعتراضی در دانشگاه به خود اجازه می‌دهد به این محیط‌ها وارد شده و آن‌ها را سرکوب کند. اتفاقی که این روز‌ها در دانشگاه‌های امریکا می‌افتد از این جنس است. حتی برخی از مدیران دانشگاه‌ها به دلیل واکنش‌هایشان به ناآرامی‌ها مورد انتقاد قرار گرفته‌اند. تا آنجا که سنای دانشگاه کلمبیا قطعنامه‌ای را تصویب کرد که مینوش شفیق، رئیس بریتانیایی- امریکایی دانشگاه کلمبیا را که اصالتی مصری دارد، به بی‌توجهی به طی روند قانونی در قبال دانشجویان و آسیب رساندن به آزادی علمی در نتیجه سرکوب اردوگاه معترضان متهم کرد. شفیق به پلیس نیویورک مجوز داده بود وارد اردوگاه دانشجویان دانشگاه کلمبیا شود و اقدام به بازداشت دسته‌جمعی بیش از 100 دانشجو کند. این اجازه، بحرانی کم‌سابقه را در تاریخ این دانشگاه برجسته امریکایی رقم زد. آخرین باری که مقامات دانشگاه کلمبیا به پلیس اجازه داده بودند وارد فضای دانشگاه شود و دانشجویان معترض را سرکوب کند، به اعتراضات سال 1968 (حدود 56 سال قبل) علیه جنگ ویتنام برمی‌گردد. درنتیجه این اعتراضات، دانشگاه کلمبیا اعلام کرد تا پایان نیم‌سال تحصیلی کنونی، کلاس‌های خود را به صورت نیمه‌حضوری و نیمه‌مجازی برگزار می‌کند. در همین حال، سخنگوی این دانشگاه می‌گوید شرکت‌کنندگان در تجمعات حامی فلسطین، در حال شناسایی هستند و با اخراج موقت از دانشگاه مجازات خواهند شد. این وضعیت دانشگاهی است که در میان دانشگاه‌های دنیا برند محسوب می‌شود و جوانان کشور‌های دیگر برای رسیدن به آنجا سر و دست می‌شکنند. 

ورودپلیس به دانشگاه کلمبیا و دیگر دانشگاه‌های امریکا را مقایسه کنید با اتفاقی که در کوی دانشگاه در سال 1378 در ایران افتاد. با این تفاوت که اعتراض دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های امریکایی نه موضوع داخلی، بلکه یک موضوع جهانی و اعتراض به نسل کشی بود که توسط رژیم صهیونیستی ده‌ها هزار کیلومتر دورتر از سرزمین امریکا اتفاق افتاده است. آنچه در دانشگاه‌های امریکا در حال رخ دادن است بسیار متفاوت از آن چیزی است که در سال 78 در کوی دانشگاه اتفاق افتاد.

اعتراضات دانشگاه‌های امریکا صرفا تجمع و تحصن مسالمت آمیز برای نسل کشی مردم غزه بود که با خشونت بی‌حد و حصر پلیس با ورود به دانشگاه صورت گرفت و دانشجویان مورد ضرب و شتم قرار گرفته و دستگیر و بازداشت شدند. تجمعات این روز‌های دانشگاه‌های امریکا که در بستر نظام لیبرالیسم و با شعار آزادی و دموکراسی شکل گرفته به خشونت انجامیده و هزاران دانشجو و استاد روانه بازداشتگاه‌های پلیس شده‌اند و در آستانه اخراج و تعلیق قرار دارند. این در حالی است که در حادثه کوی دانشگاه تهران اعتراضات ساختارشکنانه و صرفا با رویکرد داخلی و با خشونت و تخریب اموال دانشگاه بود و وقتی پلیس برای فروکش کردن این وضعیت وارد کوی دانشگاه شد از تاج زاده معاون سیاسی وقت وزارت کشور گرفته تا معین وزیر علوم به صحنه آمدند و پلیس را مورد عتاب قرار دادند تا جایی که از شورای امنیت ملی مجوز عدم ورود پلیس در دانشگاه را دریافت کردند.

تفاوت دو محیط علمی در ایران و امریکا برای دو تجمع کاملاً متفاوت، تا این حد است که در امریکا پلیس تحت حمایت رئیس دانشگاه و همه ارکان حکومت وارد دانشگاه می‌شود و هر رفتار خشنی را انجام می‌دهد ولی در ایران هر رفتار خشنی توسط تعدادی دانشجو در محیط دانشجو صورت می‌گیرد و مورد حمایت مسئولان وقت وزارت علوم قرار می‌گیرد. در امریکا دانشجو و استاد کتک می‌خورد و اینجا پلیس با آجر و سنگ مورد حمله قرار می‌گیرد. در امریکا مهد دموکراسی دروغین، رئیس دانشگاه و مسئولان کاخ سفید برای ورود پلیس آن هم برای ضرب و شتم و دستگیری معترضان دانشجویی به خط می‌شوند و اینجا عکس آن عمل می‌کنند. آنجا با اعتراض دانشجویان در حمایت از مردم غزه و نسل کشی صهیونیست ها، استاد فلسفه و علوم سیاسی در کنار دانشجویان قرار می‌گیرد، کتک می‌خورد، روانه بازداشتگاه پلیس و در معرض اخراج و تعلیق قرار می‌گیرد، اینجا ازکسانی که کوچک‌ترین حرکت پلیس کشورمان را زیر ذره‌بین قرار می‌دادند و برای آن توئیت می‌زدند و فضای مجازی را برای حرکت بر ضد پلیس آماده می‌کردند، خبری از تقبیح حرکت خشن پلیس امریکا و برخورد با استادان و دانشجویان نیست. اینجا خبری از جیغ بنفش زیبا کلام، حاتم قادری، محمد فاضلی و مویه کردن آن‌ها برای دانشجویان و اساتیدی که هر روز در زیر مشت و لگد پلیس امریکا قرار دارند، نیست. البته نمی‌توان به این افراد خرده گرفت چراکه وقتی حقانیت موضوعی در زیر چتر لیبرالیسم و دموکراسی غربی تفسیر شود، خونریزی کودکان غزه مباح و تظلم‌خواهی دانشجو و استاد امریکایی برای کودکان و زنان غزه عمل خلاف و مستحق مجازات از نوع رفتار پلیس امریکا خواهد بود.

منبع: جوان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • وقتی نقاب دموکراسی غرب فرو افتاد + فیلم
  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد/ اعلام زمان برگزاری نوبت اول کنکور
  • کشف ۲۵ مورد تقلب در آزمون سراسری نوبت اول
  • کشف ۲۵ مورد تقلب با دستگاه های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳
  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاههای الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد
  • دموکراسی دروغین آمریکا و برخورد‌های دوگانه
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف