Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین، سازمان بین‌المللی کار در تازه‌ترین آمار و برآورد خود از تاثیر شیوع گسترده بیماری کووید-۱۹ بر بازار کار اعلام کرد از جمعیت ۳.۳ میلیارد نفری شاغلان و نیروی کار در دنیا، حدود دو میلیارد نفر در بخش اقتصاد غیررسمی مشغول کارند؛ کسانی که قرارداد کوتاه‌مدت دارند یا در قالب خوداشتغالی روزگار می‌گذرانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه دو میلیارد نفری در تخستین ماه شیوع کرونا دست‌کم ۶۰ درصد درآمد خود را از دست داده‌اند و ۱.۶ میلیارد نفر از آنها با خطر جدی نابود شدن زندگی‌شان دست و پنجه نرم می‌کنند. برای میلیون‌ها نفر از شاغلان از دست دادن کار به معنی نبودن غذا، از بین رفتن امنیت و نابود شدن آینده است. صدها میلیون فرصت شغلی آخرین نفس‌ها را می‌کشند و پس‌انداز و منبع مالی ندارند. این واقعیت‌های بازار کسب و کار در زمانه شیوع کروناست و اگر اقدام فوری انجام نشود، اوضاع به مرز انفجار می‌رسد.

آمریکای شمالی و آمریکای جنوبی به ویژه دو کشور ایالات متحده و برزیل شدیدترین آسیب را در بحران دنیاگیر شدن کروناویروس دیده‌اند و نیروهای قراردادی و گروه‌های خوداشتغالی در قاره اروپا هم در خطر قریب‌الوقوع از دست رفتن زندگی خود قرار دارند. در شمال و جنوب آمریکا کاهش ساعات کار در سه ماه دوم به ۱۲.۴ درصد در مقایسه با دوران پیشاکرونا رسیده و در اروپا و آسیای مرکزی این نرخ ۱۱.۸ درصد است.

این آمار و ارقام را می‌توان چنین معنی کرد: درآمد شاغلان غیررسمی در آفریقا و دو آمریکا ۸۰ درصد کاهش یافته و این نرخ در آسیا و اقیانوسیه ۲۲ درصد و در اروپا و آسیای مرکزی ۷۰ درصد است. هر چند باز شدن بازارها در چین و افزایش ساعت کار شاغلان به معنی بیشتر شدن درآمد عمومی شاغلان در دنیاست اما بحرانی‌تر شدن شرایط در دیگر نقاط جهان بیش از ۴۳۶ میلیون کسب و کار را در خطر جدی نابود شدن قرار داده است.

این کسب و کارها و کارفرمایان در آسیب‌دیده‌ترین بخش‌های اقتصادی از شیوع قرار دارند؛ از جمله ۲۳۲ میلیون کسب وکار در عمده‌فروشی و خرده‌فروشی، ۱۱۱ میلیون مورد در صنایع تولیدی، ۵۱ میلیون کسب و کار در حوزه مراکز اقامتی و خدمات غذا و ۴۲ میلیون مورد در املاک و دیگر فرصت‌های شغلی مرتبط.

کد خبر 506583 برچسب‌ها كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۳۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری از شرکت ۴۴ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، پژمان خلفیان امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، با اشاره به اینکه 110 حوزه امتحان نهایی در استان آماده شده است، اظهار داشت: قرار است 44 هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی امسال به مدت 10 روز شرکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه در سال جاری تاثیر کنکور و تاثیر سوابق تحصیلی، 50 درصد و 50 درصد است، عنوان کرد: در سال تحصیلی آینده، تاثیر سوابق تحصیلی 60 درصد و تاثیر کنکور 40 درصد خواهد شد، این اقدام به‌خاطر کاهش استرس کنکور و موثر بودن سابقه‌های تحصیلی در حال انجام است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه 45 کارگاه کار و فناوری در سطح استان تجهیز شدند، عنوان کرد: بیش از 200 میلیارد ریال برای تجهیز هنرستان‌های استان هزینه شده است، رشته‌های هنرستان‌های استان در 17 منطقه آموزشی استان آمادگی کامل برای ورود هنرجوهای جدید را دارند.

خلفیان با اشاره به اینکه 36 درصد دانش‌آموزان متوسطه استان در رشته‌های هنرستان‌ها و 64 درصد در رشته‌های نظری در حال تحصیل هستند، مطرح کرد: برنامه در سال جدید این است که عدد دانش‌آموزان رشته‌های نظری به 60 درصد و هنرجویان هنرستان‌ها به 40 درصد برسند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان با اشاره به اجرای طرح شهید محسن فخری‌زاده، بیان داشت: در این طرح به واسطه اهمیت هوش مصنوعی و کد نویسی، 15 سایت جدید کامپیوتری متوسطه اول در سطح استان مجهز و راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به هدایت تحصیلی دانش‌آموزان، عنوان کرد: در این زمینه جلسات مکرر با دانش‌آموزان، دبیران و اولیا دانش‌آموزان گرفته می‌شود تا دانش‌آموزان با نگاه درست و بر اساس واقعیت، رشته تحصیلی متوسطه خود را انتخاب کنند.

خلفیان همچنین به تجهیز حوزه‌های امتحانی در استان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: مجموعا 3 میلیارد و 120 میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای، 578 میلیون تومان از محل اعتبارات فصل 5 و یک میلیارد و 200 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی صرف تجهیز حوزه‌های امتحانی استان شده است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • تاثیر گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد | مي‌گويند بي‌حجاب راه نده اما در شأنم نیست | می‌آیند، رفت و آمد يك‌سوم مي‌شود!
  • تاثیر حضور گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد!
  • آشنایی با زنان عارفی که مردان دانشمند از محضرشان درس گرفتند
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • حاجی‌صادقی: دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (11 اردیبهشت)
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان