Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

همه‌ی ما پایان دنیا را تصور کرده و یا لااقل برای یک بار هم که شده در زندگی خود درباره آن شنیده‌ایم. به نظر شما دنیا چگونه به پایان خواهد رسید؟! با جنگ هسته‌ای یا انتشار یک بیماری خطرناک، جنگ یا خاموشی خورشید، شاید هم برخورد سیاره‌ای به زمین... در تاریخ حوادث مختلف خطرناکی روی داده است و مردم آن زمان فکر می‌کردند که دنیا به پایان رسیده، اما این طور نبود و زندگی همچنان روی زمین ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

آنفلونزای اسپانیا


به گزارش باشگاه خبرنگاران در سال ۱۹۱۸ میلادی بدترین همه‌گیری آنفلونزا در تاریخ رخ داد و نزدیک به یک سوم مردم جهان را درگیر خود کرد و نزدیک به بیش از ۵۰ میلیون تن را به کام مرگ کشید. مرگ چندین ساعت پس از ابتلا به ویروس رخ می‌داد. این ویروس خطرناک ریه‌ها را تا حدّ خفگی پر از مایع می‌کرد. در سال ۲۰۱۴ میلادی گروهی از پژوهشگران ویروسی که ۹۷ درصد به ویروس ۱۹۱۸ میلادی شباهت داشت تولید کرده و آن را به موش‌ها تزریق کردند. نتیجه غافلگیرکننده بود؛ به محض ورود ویروس به بدن موش‌ها، به سرعت در بدن آن‌ها منتشر می‌شد. دانشمندان پس از آزمایش هشدار دادند این ویروس بار دیگر در جهان همچون آتشی در کاهدانی خواهد افتاد و همه چیز را در خود فرو خواهد برد.

موشک نروژی


در اوایل دهه نود میلادی گروهی از محققان آمریکایی پدیده معروفی به نام نور‌های شمالی را مورد پژوهش قرار می‌دادند و این طور که ادعا می‌شود در این پژوهش موشکی را با اهداف علمی پرتاب کردند، اما از بدشانسی رادار‌های روسی این موشک را به عنوان حمله اتمی ترجمه کردند؛ به خصوص اینکه در آن زمان روابط روسیه و غرب متشنّج بود، به همین دلیل رئیس‌جمهور وقت روسیه بوریس‌یلتسین فقط هشت دقیقه فرصت داشت تا به این حمله پاسخ دهد، اما خوشبختانه پیش از تصمیم موشک در اقیانوس افتاد.


فوران آتشفشان تامبورا

وقتی آتشفشان تامبورا در اندونزی و در سال ۱۸۱۵ میلادی فوران کرد، ۸۸ هزار تن بر اثر آن جان باختند و ۱۷۵ کیلومتر مکعب صخره و غبار حاصل این فوران بود. فوران تامبورا منجر به فجایعی مانند تسونامی و طوفان‌ها شد و غبار آتشفشانی تا مسافت ۱۳۰۰ کیلومتری رسید. این غبار‌ها مانع رسیدن نور خورشید به زمین شد و موج سرمای شدیدی را به همراه داشت. البته قحطی آمریکای شمالی، انتشار بیماری همه‌گیر در اروپا بر اثر این سرمای شدید از دیگر عواقب فوران تامبورا بود و بر اثر این اتفاقات سال ۱۸۱۵ میلادی را سال بدون تابستان نامیدند.


طاعون سیاه

طاعون سیاه در قرن چهاردهم منجر به مرگ نزدیک به ۷۵ میلیون تن شد. این طاعون از طریق پشه‌هایی که روی موی موش‌ها زندگی می‌کردند منتشر شد. فاصله‌ی بین ابتلا و مرگ فقط سه روز بود. روی بدن مبتلایان غده‌های بزرگی پدیدار می‌شد. تب می‌کردند و دچار خونریزی می‌شدند. حالشان آنقدر بد می‌شد که جانشان را از دست می‌دادند. اگر چیزی شبیه طاعون سیاه در روزگار ما رخ بدهد به دلیل گسترش وسایل حمل و نقل عمومی و ۸۰۰ میلیون مسافر روزانه در سطح جهان، نتیجه فاجعه‌آمیز و غیرقابل کنترل خواهد بود.

انفجار آتش‌فشان لاکی


در سال ۱۷۸۳ میلادی آتشفشان لاکی فوران کرد، این یک انفجار عادی نبود بلکه گدازه‌های آتشفشان تا هشت ماه متوالی در هوا پراکنده بود و عواقب جهانی این فوران بسیار وخیم گزارش شد. اسید‌های گوگرد که در هوا آزاد شده بودند درجه حرارت را در حدود ۱.۳ درصد و به مدت سه سال کاهش دادند، محصولات زراعی در اروپا کامل خسارت دید و منجر به خشکی و قحطی در هند شد. میزان مرگ و میر مرتبط با این فوران در چند سال به شش میلیون تن رسید.


بزرگترین انفجار خورشیدی تاریخ

در سال ۱۸۵۹ میلادی، بزرگترین انفجار خورشیدی تاریخ رخ داد و بر اثر این انفجار انرژی به شدّت بزرگی نزدیک به ۱۰ میلیارد بمب اتمی شکل گرفت و یک طوفان ژئومغناطیسی رخ داد که بر اثر آن همه‌ی شبکه‌های تلگراف روی زمین مختل شد. ناسا می‌گوید این انفجار خورشیدی اگر الآن رخ بدهد فاجعه‌ی بزرگی رخ خواهد داد، زیرا ما امروزه کامل به تکنولوژی وابسته هستیم و همه‌ی شبکه‌های برقی از بین خواهد رفت و همه‌ی وسایل ارتباطی و اینترنت مختل خواهد شد؛ بنابراین بانک‌ها، حمل و نقل و دولت‌های مختلف دنیا کارآیی خود را از دست می‌دهند و از آنجا که میانگین رسیدن این طوفان ژئومغناطیسی به زمین فقط ۲۰ ساعت است می‌توان گفت که هیچ کشوری در دنیا آمادگی و توان پذیرش آن را ندارد و فقط در طول ۲۰ ساعت هرج و مرجی بزرگ دنیا را فرا می‌گیرد.


خطر صخره‌های فضایی


همه‌ی تمدن‌های انسانی باید میزان خطر برخورد سیاره‌ها و ستاره‌های دنباله‌دار به زمین را درک کنند. در ۱۴ ژوئن سال ۲۰۲ میلادی از پشت خورشید جایی که هیچ تلسکوپی قادر به دیدن آن نبود یک ستاره دنباله‌دار بزرگ به نام MN ۲۰۰۲ با سرعتی چندبرابر گلوله به سمت زمین در حرکت بود، اما در فاصله کمی از زمین، مسیر آن تغییر کرد و اگر این ستاره بزرگ به سیاره ما برخورد می‌کرد نیویورک و شیکاگو با خاک یکسان می‌شدند.

 

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: فاجعه حوادث جهان صراط بر اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۲۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل بشر زودتر از تصور منقرض خواهد شد!

یک مطالعه جدید پیش‌بینی کرده که نسل بشر تا ۲۵۰ میلیون سال دیگر منقرض خواهد شد، اما دانشمندان می‌گویند اگر همین حالا دست از سوزاندن سوخت‌های فسیلی برنداریم، این اتفاق زودتر رخ می‌دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایتنا، روزنامه انگلیسی دیلی میل به نقل از محققان دانشگاه بریستول نوشت شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای نشان می‌دهد سیاره ما با انقراض دسته‌جمعی روبرو خواهد شد که همه پستانداران از جمله انسان‌ها را نابود می‌کند.

محققان می‌گویند هر شکل حیاتی که در آن زمان (پس از ۲۵۰ میلیون سال) بر روی زمین زنده بماند، باید با دماهای بین ۱۰۴ تا ۱۵۸ درجه فارنهایت (۴۰ تا ۷۰ درجه سانتی‌گراد) کنار بیاید که این امر بعید به نظر می‌رسد.

اما محاسبات آنها گازهای گلخانه‌ای ناشی از سوزاندن سوخت‌های فسیلی و سایر منابع انسان‌ساخت را در نظر نمی‌گیرد، بنابراین زمان نابودی بشر احتمالا نزدیک‌تر است.

این اولین انقراض دسته‌جمعی از زمان انقراض دایناسورها در حدود ۶۶ میلیون سال پیش خواهد بود.

دکتر الکساندر فارنسورث، محقق ارشد در دانشکده علوم جغرافیایی دانشگاه بریستول، این مطالعه جدید را رهبری کرده است.

فارنسورث گفت: پیش‌بینی‌ها برای آینده دور بسیار تیره و تار به نظر می‌رسد. سطوح دی‌اکسیدکربن می‌تواند دو برابر سطوح فعلی باشد. انسان‌ها به همراه گونه‌های دیگر به دلیل ناتوانی در دفع این گرما از طریق عرق کردن و خنک کردن بدنشان، خواهند مرد.

طبق گفته محققان، در عرض ۲۵۰ میلیون سال، تمام قاره‌های زمین برای تشکیل یک قاره غول‌پیکر حرکت خواهند کرد.

همزمان، اقیانوس آرام بیشتر سطح زمین را پوشش خواهد داد.

محققان می‌گویند فرآیندهای زمین‌ساختی در پوسته زمین منجر به فوران‌های آتشفشانی بیشتری خواهد شد که انتشار عظیم دی‌اکسیدکربن به جو را به دنبال خواهد داشت و به گرمایش بیشتر سیاره می‌انجامد.

پروفسور بنجامین میلز از دانشگاه لیدز، نویسنده مشترک این مطالعه، گفت: البته این بر این فرض استوار است که انسان‌ها از سوزاندن سوخت‌های فسیلی دست می‌کشند، وگرنه ما این ارقام را در زمانی خیلی نزدیک‌تر خواهیم دید.

نتایج نشان می‌دهد که تنها ۸ تا ۱۶ درصد از مناطق خشکی برای زندگی پستانداران مناسب خواهد بود، اما احتمالا همه گونه‌های این جانوران منقرض خواهند شد.

فارنسورث گفت: ما نمی‌توانیم پیش‌بینی کنیم انسان‌ها چه مدت دوام می‌آورند، اما اگر فرض کنیم که برای مدت طولانی ادامه می‌دهیم، چنین جهان آینده‌ای برای ما ناخوشایند خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • نخستین امپراتور روم کجا دفن شد؟
  • نسل بشر زودتر از تصور منقرض خواهد شد!
  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • روز پسر ۱۴۰۳ چه روزی است؟ / روز پسر ۱۴۰۳ کی است؟
  • در سال ۱۸۱۶ جهان شاهد سالی بدون تابستان بود
  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ | برخورد کرکس روپل با یک هواپیما در ارتفاع ۱۱ هزار و ۳۰۰ متری
  • روز پسر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • سالی خاص در تاریخ زمین؛ این کوه باعث شد تابستان از تقویم حذف شود +تصویر